tisdag, oktober 09, 2012

Jobbat

Blev riktigt arg och ledsen idag, vet faktiskt inte hur jag skulle reagera annars. 
Som tur är ringde de från min gamla jobb-förskola och frågade om jag kunde jobba, så jag kastade mig iväg dit idag och jobbade ett par timmar och fick tänka på annat. Annars hade jag nog gått och surat hela dagen. 
Fick träffa de underbara barnen igen och märkte att ett av dem pratar i allt längre meningar och även kom ihåg mitt namn! Det fann jag väldigt fascinerande! 
Sen var det hem en stund och sen iväg till jobbfamiljen och jobba ett par timmar, fick hjälpa till att översätta lite också då de hade en svensk gäst som var lite halvtaskig på engelska. Det här jobbet innebär uppenbarligen inte bara att barnvakta! 

Nu har jag skrivit en del till på uppsatsen och i morgon blir vi klara och lämnar in skiten, ska bli så skönt när det är klart! Fast jag vet inte om jag är redo att börja med C-uppsats än! Haha..
Bara opponering och skit kvar sen, så det blir till att läsa en massa massa som ska vara läst till på fredag då vi ska träffa vår nya handledare för första gången och även opponera på en (och en halv typ) uppsats, plus att vi ska ha ett litet utkast till C-uppsatsen färdig och även lite frågor på texterna vi har läst. 
Jag vet ju vad jag ska göra denna vecka iaf!


Nu ska jag socialisera och kramas lite i soffan.

Inga kommentarer: