fredag, december 28, 2007

14 till 21

Nu är det inte långt kvar! Längtar!

Har varit igång hela dagen med att städa. Dagen började med att mor ringde och jag fick henne att handla med saker till mig från bolaget, sen fick jag gå ner till min bil och hämta de. Mamma och pappa tog med bilen ut till Närkes Kil för att kolla på den, eventuellt ska den skrotas, men vi får se när pappa kollat upp allt.

Dagen fortsatte när jag kom upp, då var det bara att sätta igång med städningen. Började runt 13 eller 14 och höll på ända till 21, inklusive att tvätta fyra maskiner tvätt också. Så nu är det grundligt gjort, dammtorkat, dammsuget och har även invigt min julklapp; moppsetet. Det var väl okej.
Vid 21 hängde jag upp de sista blöta kläderna här i lägenheten, så nu är det bara vänta till imorrn så kan jag ta ner det och sen är de helt klart.

Igår städade jag badrummet, skurade det riktigt ordentligt, kändes som de behövdes. Idag tog jag resten, så nu är det så rent och fint här, dock glömde jag damma av lamporna i sovrummet, hallen och köket, men det är fort gjort.


Unnade mig lite chips och läsk för att jag varit så duktig och hållit igång precis hela dagen och gjort det så fint. Så nu ska jag sätta mig ner och äta lite sånt och kolla på en repris av Criminal Minds, sen ska jag nog sätta igång en film.

1 kommentar:

Anonym sa...

du är så duktig lilla ella. Som städar hela lägenheten själv! ... :p