torsdag, augusti 09, 2012

Moster och Matilda

Har inte så mycket att skriva om egentligen, men gör ett försök ändå.

Hade Matilda och mosterdag här i måndags där jag och Matilda spenderade ett gäng timmar ihop.
Vi började i Tekniska Kvarnen i Karlslund, men det var för mycket stökiga barn där som kom dit samtidigt som oss och förstörde lite av vår upplevelse. Så vi får försöka det igen när hon blivit lite större och kan hantera allt runtom! Vi stod iaf i en stor såpbubbla och det tyckte hon var lite häftigt, trots att det var barn hon inte kände som hjälpte oss, men också lite läskigt såklart.
Vi bestämde oss ganska snart för att gå därifrån, så vi åkte till barnens trädgård (också i karlslund) och där var det betydligt roligare. Där sprang vi runt i labyrinter, provade jättestolar, klappade draken och kände på drakens ägg, hon satt även på ett megastort äpple. På vägen till bilen så gick vi förbi hästarna i hagarna och hade sån tur att en av dem stod nära stängslet, Matilda fick ge hästen lite gräs och även klappa den på mulen! Hon tyckte den var riktigt mjuk och go och tyckte vi skulle åka tillbaka dit igen.
Efter hästklappningen så åkte vi iväg och fikade lite i Haga, en festis och en chokladboll (och även lite av mosters bubbeldricka) slank ner rätt fort. Efter det gick vi in en stund på biblioteket och läste två böcker innan vi tog oss hemåt igen. Eller ja, vi hann med en tur till Falla och mormor och morfar också!
Skönt att få ett par timmar ensam med skruttan! Får göra om det snart igen och då åka till en lekpark istället, typ Gustavsviks eller nåt.

Annars jobbar jag på som vanligt på tisdagar och torsdagar (bara 17-21 typ) och väntar väl mest på att skolan ska dra igång igen. Inte långt kvar nu!
Ska även jobba i helgen, inte åt jobbfamiljen denna gång utan till en familj som är i Örebro i helgen på bröllop. Så hela lördagkvällen kommer jag att spendera på ett hotellrum och vakta en sovande 11 månaders typ, känns som hyfsat lättjänade pengar! Och de pengarna kommer bli välbehövliga!

Hade visst lite att skriva om ändå.
Nu ska jag återgå till att titta på OS en stund innan det är dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer: