fredag, juni 06, 2008

Stalker

Hade inte exet bevisat de innan så har hon bevisat det nu, hon är sjuk i huvudet. och en stalker. Hon har verkligen skapat sig en användare och pratat med oss för att få tillgång till privata bilder på en sajt. Förstår inte vad hon får ut av det, dessutom klagade hon på bildernas motiv, som om de går att ta så många olika bilder.
Hade hon velat sett dem så hade hon bara kunnat fråga oss, hade ju inte förstått syftet med att vilja se dem, men hon hade fått tillstånd till dem. Vi har inget att dölja för henne som hon tror. Dessutom tror hon att det bara är att säga "du får aldrig ha henne igen, jag lämnar henne inte till dig" (om deras dotter) och tro att det funkar att hon får behålla henne då.

Dan sa att det lilla han nånsin känt att han kanske hade kunnat fundera på att gå tillbaka, det är som bortblåst och nu tänker han inte vara snäll mot henne längre. De är på tiden säger jag, såg dessa tendenser redan från början tyvärr. Men nu har hon iaf bevisat vad hon är gjord av, och tänk att jag tyckte synd om henne en gång. Nu är hon bara för patetisk för att tycka synd om.


Ska till Nyköping nästa vecka, jobbigt att vara ifrån Dan, men fint med pengar.

Nej, ska väl ta mig bortåt Kumla nu och hoppas på att Dan och hans pappa kommer hem snart.

Inga kommentarer: