söndag, februari 12, 2012

Skoltrött

Inte mycket annat än plugg och wordfeudande på sistone.

Var hemma hos Jenny och fikade dagen efter hennes 30 årsdag, riktigt trevlig kväll var det. Längesen vi umgicks sådär alla tjejer., plus lilla Lukas som var lika charmig som vanligt!
Varit en lugn helg, kollade Melodifestival med Dan i lördags. Dåligt startfält, så det var en halvdan omgång. Nästa vecka blir dock bättre, plus att de är lite schlagerfest hemma hos Lena också! Ska bli riktigt roligt, blir tydligen ett gäng tjejer där!

I veckan blir det att skriva tillsammans med Jenny, examinationsuppgift för denna delkursen. Ska bli skönt när den är över! Börjar bli så otroligt skoltrött och omotiverad så det känns tungt just nu. Behöver lite "sommarlov", eller snarare jobba lite. Har sökt ett jobb hittills, ska söka lite fler här i veckan och hoppas på att jag får något. Kanske maila vikarieförmedlingen och fråga om de har några sommarjobb, känner mig tveksam till det dock men man kan alltid fråga. Har lite ställen jag kan maila/skicka brev till så får vi se hur det blir.

Det blir även att födelsedagsfika hemma hos en mycket god vän som fyller 32 på tisdag! Ska bli kul! Var ute och promenerade med honom idag, lika trevligt som alltid.


Inga kommentarer: